Pilgrimsmusslor ananas recept

Asiatiska pilgrimsmusslor med ananas

Asiatiska pilgrimsmusslor med ananas

Pilgrimsmusslor med ananas. Pilgrimsmusslor är bara så gott. Varva pilgrimsmusslor och ananas på spett. När man steker pilgrimsmusslor så se till att järnet är riktigt varmt
Ceviche med pilgrimsmusslor

Ceviche med pilgrimsmusslor

250 g pilgrimsmussla 1 avokado 100 g ananas 100 g mango 2 salladslökar, fint skivade 1 limefrukt, saft 4 msk olivolja salt (efter smak) peppar (efter smak)
Fredagsmys med tapas

Fredagsmys med tapas

Vi hade även lite färska räkor ett par pilgrimsmusslor stekta i chiliolja, rökta musslor och så gjorde jag en halv sats aioli
Ett smakprov från Friuli

Ett smakprov från Friuli

Stek pilgrimsmusslorna i en msk olivolja eller smör tills de fått fin färg på bägge sidor, salta och peppra, dela musslorna
Mangosalsa

Mangosalsa

Skär mango, ananas och avokado i mycket små bitar. 1-2 konserverade ananasringar. 2 msk spad från ananasringarna
Fiskspett med basilika-aioli

Fiskspett med basilika-aioli

(Pilgrimsmusslor). Underbar fruktig doft med inslag av citrus, ananas, persika och vanilj. Idag bjuder jag på ett riktigt smaskigt recept

2012 – en sammanfattning

På juldagen åkte vi till Småland till min fina familj för fortsatt julfirande och lagom till nyårsafton var vi tillbaka i Göteborg igen och firade ut det nya året med gravade pilgrimsmusslor, anka med duchessmos av blomkål, palsternacka och potatis samt en blåbärsglassbomb med mascarponehjärta
Middag på BArBORD

Middag på BArBORD

Till huvudrätt åt jag ljummen skaldjurssallad med pilgrimsmusslor, havskräftor, färska räkor och. ananas- och chilisalsa
Lite skaldjur på menyn

Lite skaldjur på menyn

Först ut är pilgrimsmusslor som tillagats med hjälp av limesaft, ceviche med andra ord, och som fått sällskap av bl

Prinsbröllop

frityrolja till pilgrimsmusslorna. Frukten kommer fram och man känner toner av apelsin, vanilj och lite ananas
Intervju med Grillpappan

Intervju med Grillpappan

ex havskräftor, bläckfisk, pilgrimsmusslor med lite goda såser och ett glas bubbel till. Till efterrätt blir det grillad ananas med glass och lime

Cornas, Clape 2002

Till förrätt blev det halstrade pilgrimsmusslor, majssoppa, trumpetsvamp och trädgårdsörter. Smaken var klassiskt druvtypisk med gråpäron, ananas, lime och lite mango
On the road

On the road

Olika slags kompotter med alltifran krabba, rakor, blackfisk och pilgrimsmusslor gar att hitta pa manga restaurangers menyer