Pilgrimsmussla sidfläsk recept

Halstrad pilgrimsmussla serverad med alspånsrökt sidfläsk och palsternackspuré

Halstrad pilgrimsmussla serverad med alspånsrökt sidfläsk och palsternackspuré

4 skivor alspånsrökt sidfläsk. Dela sidfläsket i 8 bitar fräs det i en het panna tills det är knaperstekt och lägg det på ett hushållspapper så det för rinna av. Lägg upp purén på en tallrik, toppa med 2 pilgrimsmusslor och 2 sidfläskbitar och strö lite finhackad chili över. 4 skivor alspånsrökt sidfläsk
Vildsvinskorv

Vildsvinskorv

200 g rökt sidfläsk. 200 g rökt sidfläsk. Dagens rätt här i köket blir en smakrik färsk vildsvinskorv med lite annorlunda smaksättning, serverad med en böngryta
Ramen på mitt vis

Ramen på mitt vis

Då jag denna gång valt att göra en fiskbuljong, föll valet på en smörstekt pilgrimsmussla. Hade jag istället valt en höns- eller kycklingbuljong, hade jag förmodligen serverat en långbakad bit rökt sidfläsk eller några halstrade skivor lårfilé av kyckling
Trädgårdsgatan i Borgholm

Trädgårdsgatan i Borgholm

Vi valde kött till varmrätt, då serverades hjort tritip med örtsalsa på en bädd av puylinser, grön sparris, mozarellaost och rökt sidfläsk, tomat- och salvia concasse
Långlunch på Freemasons i Wishell

Långlunch på Freemasons i Wishell

Betydligt mindre var min varmrätt nedan med långkokt sidfläsk. Postat av Elin lördag 07/04 2018 kl. 16. 24 Kommentera

pilgrimsmussla med sidfläsk och rotsaker

Tärna hälften av sidfläsket och stek i en stekpanna tillsammans med jordärtskockor och hela lökar. Koka sidfläsket i vatten i ungefär 1 timme

Nyårsafton med rådjurssadel

NyårsmenyHalstrade pilgrimsmusslor med stekt sidfläsk och blomkålspuré. -Rådjurssadel med potatisgratäng, brysselkål och blandad sallad-ChokladfondantVi stekte sidfläsket i fina kuber och sedan även pilgrimsmusslorna, inte i samma panna såklart

Solbackens Nyårsmeny 2012

Pilgrimsmussla med blomkålspuré, rökt sidfläsk och hollandaisesås. Hej. Blivit ett litet uppehåll här på bloggen igen
Restaurang Taste i Örebro del 1

Restaurang Taste i Örebro del 1

Jag kunde inte låta bli att beställa in anklever serverad med brioche och sidfläsk, till detta var det lavendel och en Caol ila sirap, även detta var riktigt gott