Pilgrimsmussla med persilja recept

Pilgrimsmusslor med pasta, chili och persilja

Pilgrimsmusslor med pasta, chili och persilja

Smörad taglierini med brynta pilgrimsmusslor, vitt vin, chili och persilja. Kombinationen med pasta var inte dum, och jag gjorde helt enkelt lite mindre av allt och serverade det som en liten förrätt
SMÖRSTEKT PILGRIMSMUSSLA MED PERSILJA

SMÖRSTEKT PILGRIMSMUSSLA MED PERSILJA

Idag blir det något som vi åt i helgen, nämligen smörstekt pilgrimsmussla. Pudra över nyklippt persilja, flingsalt och eventuellt toppa med lite citronsaft
Smörstekta pilgrimsmusslor

Smörstekta pilgrimsmusslor

Den här förrätten kan vara den godaste jag någonsin ätit, pilgrimsmusslorna nästan smälter i munnen och får en fantastisk smak av smöret med lök, vitlök, chili, och persilja
Pilgrimsmusslor med lime och chili

Pilgrimsmusslor med lime och chili

Mortla lök, persilja, limeskal (men inte limesaft) och chiliflakes till ett smetigt smul. Hetta upp en stekpanna med smör och olja
Smörstekta pilgrimsmusslor

Smörstekta pilgrimsmusslor

Häll smöret över och garnera medpersilja. 1persilja, hackad. 18-12 pilgrimsmusslor 2 msk smör, rumstempererat gourmet flingsalt svartpeppar 2 klyfta vitlök 1 schalottenlök, finhackad persilja, hackadRör ihop det mjuka smöret med salt, peppar, pressad vitlök, hackad schalottenlök och persilja
Pilgrimsmusslor à la Provencale

Pilgrimsmusslor à la Provencale

Toppa med vitlöksblandningen och servera direkt, garnerat med persiljebladen. Tillsätt persiljan och brödsmulorna och blanda ordentligt
Pilgrimsmusslor med blomkålspuré

Pilgrimsmusslor med blomkålspuré

Lägg upp blomkålspuré, pilgrimsmusslor och dekorera med parmaskinka och persilja. persilja. Lite förändringar och Anette fick sitt serverat med rom istället för parmaskinka, eftersom hon inte äter kött