Smörad taglierini med brynta pilgrimsmusslor, vitt vin, chili och persilja. Kombinationen med pasta var inte dum, och jag gjorde helt enkelt lite mindre av allt och serverade det som en liten förrätt
Idag blir det något som vi åt i helgen, nämligen smörstekt pilgrimsmussla. Pudra över nyklippt persilja, flingsalt och eventuellt toppa med lite citronsaft
Den här förrätten kan vara den godaste jag någonsin ätit, pilgrimsmusslorna nästan smälter i munnen och får en fantastisk smak av smöret med lök, vitlök, chili, och persilja
Lägg upp blomkålspuré, pilgrimsmusslor och dekorera med parmaskinka och persilja. persilja. Lite förändringar och Anette fick sitt serverat med rom istället för parmaskinka, eftersom hon inte äter kött
Koka ärtorna i vatten, häll av vattnet, tillsätt fonden, några kvistar persilja, grädde och crème fraiche, mixa med mixerstav tills det hela är fint krämigt, sätt åt sidan
Sallad med en skivad avokado (bort med de vita delarna), en avokado skivad, hackad koriander, en hackad chili, en riven vitlöksklyfta och lite pumpafrön