Lägg upp så fint du kan och garnera gärna medlöjrom och små dillkvistar. Pilgrimsmusslor med äppelsallad är en riktigt fräscht, lättlagad och god rätt som fungerar både som förrätt eller lätt sommarlunch
Skapelse i form av en terrinliknande matta av salmalax och pilgrimsmussla - med vackert kantade fält av något vi som var på årets kock känner igen - purjolöksaska
Råraka medlöjrom och klassiska tillbehör. Ikväll ska vi äta halstrade pilgrimsmusslor á Tommy Myllymäki till förrätt, stekt oxfilé med bakad potatis till varmrätt och en vaniljpanacotta med äppel och päronkompott till efterrätt
Toppa med krasse och färska örterHuvudrättFörsiktigt bakad lax med lättrökt flingsalt, dinkelrisotto med pumpa, äpple och västerbotten, halstrad pilgrimsmussla och havskräfta
Smörslungad hummer, pilgrimsmussla, färska räkor och löjrom serverat med hemgjord majonnäs, sesambeströdd avacado, hummerpulver, gröna örter och blad, fylld pärltomat och en krämig hummerbisque