1400-1500 g picnicbog. Sätt ugnen på 175 grader och smörj en ugnsform ca 35x25 centimeter. Skala potatisen och dela i halvor som läggs med snittytan uppåt i formen
Jag har länge varit skeptiskt inställd till styckningsdetaljen picnicbog. Picnicbog. Det är ju en alldeles fantastiskt trevlig bekantskap i köket, och dessutom upplyste Griskindspatrik mig om att picnicbog är en benfri del av fläskbogen bakom bogbladet
Skär picnicbogen i tunna strimlor. 250 gram picnicbog, tunt strimlad (köp gärna tunt skivad picknicbog så blir det betligt lättare att strimla). 250 gram picnicbog, tunt strimlad (köp gärna tunt skivad picknicbog så blir det betligt lättare att strimla)
hälften av blandningen till picnicbogen och pensla potatisen och fänkålen med resten. Stek tärnad picnicbog i kryddoljan, tillsätt tomatjuice, sambal olek, crème frâiche och
ca 600g kött (ryggbiff, lövbiff, picnicbog). ca 600g kött (ryggbiff, lövbiff, picnicbog). För någon vecka sedan hittade jag ett recept på en blogg där man hade gjort biff med bambuskott, ni vet en sådan där gryta man kan beställa när man äter kinamat
Strimla picnicbogen och stek den i en wok. 300 g picnicbog eller annat fläskkött. När den fått färg lägg den hyvlade (med osthyvel) moroten i, halva burken med majs, salladslöken som skäres i cm-långa bitar, bambuskotten, den strimlade och sedan tärnade paprikan