Picnicbog vinäger recept

Sugen på kinamat?

Sugen på kinamat?

Köttet vi använde oss av är en så kallad Picnicbog, dvs ett stycke benfritt kött från framdelen av grisen
Enkel kinesisk wok med fläskkött och ingefära

Enkel kinesisk wok med fläskkött och ingefära

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 340 gram picnicbog , 1 burk 1 paket haricots verts , frusna 1 msk olja 3 dl ris , okokt 1 burk(ar) wokgrönsaker , konserverade Woksås 1 tsk lökpulver 1 tsk vitlökspulver 1 tsk mald ingefära 1 tsk socker 1 tsk vinäger , eller pressad citron 2 msk soya Köp receptet
Fläskwok

Fläskwok

Strimla köttet och blanda i en ny skål tillsammans med currypaste, vinäger, äggvita, maizena samt lite salt

Äta snålt behöver inte betyda vatten & bröd!

Karré, skinkstek och picnicbog är billiga köttdelar av gris som du med fördel kan marinera till grillat, steka hel i ugn (som en stek och använda överblivet till pytt i panna eller pålägg)