Skär picnicbogen i tunna strimlor. 250 gram picnicbog, tunt strimlad (köp gärna tunt skivad picknicbog så blir det betligt lättare att strimla). 1 gul paprika, strimlad. 250 gram picnicbog, tunt strimlad (köp gärna tunt skivad picknicbog så blir det betligt lättare att strimla). 1 gul paprika, strimlad
350 g Scan Picnicbog i skivor. 3 salladslökar -strimlade. Strimla köttet fint. Hetta upp en stek- eller wokpanna med olivolja och lägg i köttet, salta och peppra
ca 600g kött (ryggbiff, lövbiff, picnicbog). ca 600g kött (ryggbiff, lövbiff, picnicbog). För någon vecka sedan hittade jag ett recept på en blogg där man hade gjort biff med bambuskott, ni vet en sådan där gryta man kan beställa när man äter kinamat
Strimla picnicbogen och stek den i en wok. När den fått färg lägg den hyvlade (med osthyvel) moroten i, halva burken med majs, salladslöken som skäres i cm-långa bitar, bambuskotten, den strimlade och sedan tärnade paprikan
1–2 kg kött, t ex hel picnicbog, fläskkarré, högrev eller annat marmorerat kött. 11–2 kg kött, t ex hel picnicbog, fläskkarré, högrev eller annat marmorerat kött matolja till stekning 1-2 dl färdig barbequesås (valfri) 1 dl rött vin 1-2 gula lökar, grovhackade 2 vitlöksklyftor, krossade salt och svartpeppar
6-7 hg skinkstek eller picnicbog. Skär fläskköttet i strimlor, elllr åtminstone avlånga bitar. Blanda ingefära, chiliflakes, vatten, salt och olja till en marinad
Ciderbräserad skinkgryta600 g färsk skinkstek, picnicbog eller liknande2 msk sojaolja att steka i 1 msk paprikapulver1 rödlök i klyftor1 squash i skivor3 msk färsk ingefära, riven1 msk äppelvinäger2 dl äppelcider2 dl vatten1,5 msk kycklingfond1 tsk saltnymalen svartpeppar200 g sockerärter1 syrligt äpple, i smala klyftorPutsa köttet och skär det i strimlor
Servera med ris, grönsallad och sivripaprika 500 g picnicbog. Lägg köttet i frysen ca 1 timme. Ta fram och skär i tunna strimlor (lättare om du har lätt fryst kött)
Jag var sugen på lite asiatiskt och hade en stor bit picnicbog hemma. Den här grytan kom jag på när jag började fundera på vad jag ska bjuda lite vänner på
500 g färsk skinkfilé eller picnicbog. Skär köttet i tunna strimlor. Skiva lök och paprika i strimlor. Bryn köttet i flytande margarin, salta och peppra