Dela picnicbogen, och krydda den generöst runtom med salt och svartpeppar. Jag fick förmedlat till mig att det tros komma sig av att styckningsdetaljen i fråga passar bra att röka, och att rökt bog passar bra att äta när man är på picnic
en bit picnicbog. en stor gul lök. Funkar givetvis med en vanlig stekgryta också. några vitlöksklyftor. Skär upp köttet och servera med den goda gräddsåsen, kokt broccoli och ugnsrostad sötpotatis
Hetta upp matolja i stekpannan och stek köttet tillsammans medvitlöken. För någon vecka sedan hittade jag ett recept på en blogg där man hade gjort biff med bambuskott, ni vet en sådan där gryta man kan beställa när man äter kinamat
Grunda det färdiggräddade pajskalet med lite ost, lägg därefter på löken och picnicbogen. Ibland är det enkla det goda och konsten med en Quich Lorraine tycker jag ligger i att få till en balans mellan en medelrökt skinka eller picnicbog i kombination med en bra balanserad sälta och mustig ton från timjanen
Häll på barbecuesås, vin, lök, vitlök och sätt på ett lock eller täck med ugnsfolie. Skiva löken tunt och bryn den i smöret tills löken är mjuk och söt
Fräs lök och champinjoner, lägg i gryta. Gör samma sak med paprika och chili, bryn därefter grytbitar (som dessförinnan skurits rena och i mindre bitar)