Skär picnicbogen i tunna strimlor. 250 gram picnicbog, tunt strimlad (köp gärna tunt skivad picknicbog så blir det betligt lättare att strimla). 2 dl creme fraiche, låg %. Rör ned creme fraiche och låt puttra mellan 3-5 minuter. 250 gram picnicbog, tunt strimlad (köp gärna tunt skivad picknicbog så blir det betligt lättare att strimla). 2 dl creme fraiche, låg %
hälften av blandningen till picnicbogen och pensla potatisen och fänkålen med resten. Stek tärnad picnicbog i kryddoljan, tillsätt tomatjuice, sambal olek, crème frâiche och
1–2 kg kött, t ex hel picnicbog, fläskkarré, högrev eller annat marmorerat kött. 11 dl gräddfil eller crème fraiche. 11–2 kg kött, t ex hel picnicbog, fläskkarré, högrev eller annat marmorerat kött matolja till stekning 1-2 dl färdig barbequesås (valfri) 1 dl rött vin 1-2 gula lökar, grovhackade 2 vitlöksklyftor, krossade salt och svartpeppar. 1Rostad potatis16 medelstora potatisar med skal 3 msk matolja 1 msk soja salt efter smak coleslaw 0,5 vitkålshuvud 1 stor morot 1 dl majonnäs (helst hemgjord, annars din favoritsort) 1 dl gräddfil eller crème fraiche 1 tsk hel grovstött spiskummin Salt, strösocker och svartpeppar efter smak
Rör i Philadelphiaosten, grädden, kalvfond, fransk senap och crème fraiche. Blanda crème fraichen, osten, senapen och salt / vitpeppar i en bunke och häll över formen
Ta bort lagerbladen och tillsätt créme fraiche. 800 gr fläskkött, tex skinkstek eller picnicbog. 1 dl créme fraiche. 800 gr fläskkött, tex skinkstek eller picnicbog. 1 dl créme fraiche
När jag var och handlade igår hittade jag en fin picnicbog som jag skar upp till grytbitar. Rör i créme fraiche och lite soya och red grytan med ett par teskedar arrowrot om den är för rinnande
Jag var sugen på lite asiatiskt och hade en stor bit picnicbog hemma. När köttet fått koka cirka 20 minuter, häll i grädde, kokosmjölk och crème fraiche och låt allt koka 40 minuter till
picnicbog. Om du tycker att det inte är tillräckligt mycket för att täcka hela så kan du blanda ut med lite creme fraiche och smaka av med salt och peppar igen
1400 g fläskkött (jag blandade benfri fläskkotlett och picnicbog). 2 dl créme fraiche. Häll sedan i grädden, créme fraiche, mjölk, dijonsenap, buljongtärningar, balsamvinäger, sambal oelek och soja och låt puttra ca 20 minuter
Dela fläskkött (jag blandade fläskkotlett och picnicbog). créme fraiche. Häll sedan i grädden, créme fraiche, mjölk, dijonsenap, buljongtärningar, balsamvinäger, sambal oelek och soja och låt puttra ca 20 minuter
Karré, skinkstek och picnicbog är billiga köttdelar av gris som du med fördel kan marinera till grillat, steka hel i ugn (som en stek och använda överblivet till pytt i panna eller pålägg)
picnicbog. Om du tycker att det inte är tillräckligt mycket för att täcka hela så kan du blanda ut med lite creme fraiche och smaka av med salt och peppar igen