Jag åt den som den var, en gång till middag och även som lunch dagen därpå, men den platsar lika bra på picnicen eller buffén eller som tillbehör till en grillad köttbit
För alla matglada som kikar in här vill jag också rekommendera ett besök på Global Picnics superhärliga och årligen återkommande Food Festival på Kanaltorget i Göteborg (vid Lilla Bommen)
I måndags var vi ett gäng entusiastiska matbloggare som dukade fram den ena godheter efter den andra på Lindas prunkande gård inför vår årliga sommar picnic
Lite roligt med piccoloflaska med skruvkork, som är behändiga att ta med sig ut på picnic i sommar. Jag delade löken och ringlade lite olivolja på snittytan, därefter saltade jag lite samt drog några varv med chili explosion-kvarnen
Skär förslagsvis ca 800 g picnic bog i mindre kuber. Mixa en burk grillad paprika tillsammans med 1 gul lök, 3 vitlöksklyftor, 1/2 dl olivolja, 1 krm hickory liquid smoke, salt och peppar. 1/2 dl olivolja