gulbetor. 1. Koka upp vatten, honung, ättiksprit, salt, curry och gurkmeja i en kastrull. 2. Ansa och skär moroten, kålroten och gulbetan i små tärningar
Jag har alltid gillat att pickla grönsaker och rotfrukter (betor är en annan favorit) och det doftar (eller luktar) ofta ättika hemma i mitt kök när jag lagar mat
Perfekt till att skiva lök (på nolltid) att skära gulbetor/polkabetor till sallad, skiva gurka eller zucchini (till chips eller lasagne) Den är superbra och sylvass
Betor. Koka betorna mjuka. Lägg betorna i lagen. Låt gulbetor och pumpakulor rinna av och blanda med olja. Fördela pumpapuré, gulbetor och pumpakulor vid sidan om och skeda över skyn
Skala betor och morötter. Picklade grönsaker med smak av stjärnanis lyfte rätten. Det var en hel del moment, men man kan ju skippa en del och satsa på fisken, de picklade grönsakerna och en skön sås