Piccata schnitzel recept

Piccata Milanese

Piccata Milanese

Servera piccatan med tomatsås, kokt ris och ruccolasallad. 2 skiva kalvschnitzel. Torka av köttet och bulta ut det med knuten hand
Piccata Milanese

Piccata Milanese

4 tunna skivor fläskschnitzel (á 130g). Vispa ihop ägg och parmesanosten. Torka schnitzlarna med lite. papper
Schnitzel med grönt blomkålsmos

Schnitzel med grönt blomkålsmos

En favorit då liksom nu var Piccata Milanese som vi ofta gjorde på fläskkarré, här hittar du en som jag gjorde häromåret på fiskfilé
Idag blir det Piccata milanese!

Idag blir det Piccata milanese!

Funderade på om jag inte skulle göra recept efter vad priserna är i matbutiken, så idag får det bli schnitzel inköpt till ett bra pris
Piccata Milanese på kyckling

Piccata Milanese på kyckling

Jag har länge varit sugen på att göra rätten Piccata Milanese, alltså parmesanpanerad schnitzel. Det händer dock inte så ofta att jag har just schnitzel hemma så det fick bli en variant med kyckling istället

Piccata med paprikaris och örtsås

Piccata är klassisk italiensk rätt gjort av kalvfilé, Italiens motsvarighet till wienerschnitzel – Österrikes nationalrätt

Piccata med paprikaris & örtsås

Piccata är klassisk italiensk rätt gjort av kalvfilé, Italiens motsvarighet till wienerschnitzel - Österrikes nationalrätt

Piccata à la GI med tomatsås

Den här Piccatan åt vi igår och det blev jättesmaskigt. Piccata (2 port)400g kalvscnitzel (eller fläsk)2 ägg1 dl sojamjöl2msk grädde1 1/2 dl riven parmesansalt och vitpepparVispa ägget i en stor bunke (så att du har plats att lägga ner köttet), blanda sedan ner sojamjöl, grädde och parmesan till en tjock smet

Kalv Piccata med en maffig sallad

Kalv, kapris, Piccata, Schnitzel. Kalv Piccata med en maffig sallad. Kalv Piccata. juni 29, 2013. Jag glömde sardellerna i när jag lagade detta denna gång

Piccata Milanese

Servera piccatan med tomatsås, kokt ris och ruccolasallad. 2 skivor kalv- eller skinkschnitzel. 1.  Torka av köttet och bulta ut det med knuten hand

Kalkonpiccata med tomatsås

Skålla och skala tomaterna och ta bort stjälkfästet. Tärna fruktköttet. Skala och hacka schalottenlökarna