Piccata milanese vinäger recept

Piccata milanese ostpanerad schnitzel med tomatsås

Piccata milanese ostpanerad schnitzel med tomatsås

Servera Piccatamilanese med tomatsås och tillbehör. Dags att göra Piccatan. Tillsätt vinäger och lite socker samt smaka av med salt och peppar (nymalen svartpeppar är gott) Koka tomatsåsen minst 10 minuter, desto längre desto godare. 1 msk vinäger
Idag blir det Piccata milanese!

Idag blir det Piccata milanese!

Tillsätt vinäger och lite socker samt smaka av med salt och peppar (nymalen svartpeppar är gott). Servera Piccatamilanese med tomatsås och tillbehör

Piccata Milanese

Tillsätt vinäger och låt den ånga av lite. 1 msk rödvinsvinäger. 1 msk rödvinsvinäger. PiccataMilanese. 4 portioner

Piccata Milanese

3 msk vinäger. Blanda alla ingredienserna till såsen i en kastrull. Koka på svag värme utan lock i ca 10 minuter

Piccata Milanese

3 msk vinäger. 1.  Börja med såsen. Blanda alla ingredienserna i en kastrull. 2.  Koka på svag värme utan lock i ca 10 minuter

Piccata Milanese

3 msk vinäger. Börja med såsen. Blanda alla ingredienserna i en kastrull. Koka på svag värme utan lock i ca 10 minuter

Italiensk mat!

Skar tomater i småbitar och tillsatte kryddmixen och god olivolja och lite balsamico vinäger. Piccatamilanese 4 port4-8 Skinkschnitzlar2 ägg2 dl vetemjöl4 dl finriven parmesanSalt & svartpeppar600 g färsk pastaTomatsås. Piccatamilanese 4 port