Piccata milanese ost recept

Piccata Milanese

Piccata Milanese

Blanda ost, ströbröd, salt och peppar på en tallrik. Doppa först köttet i ägget och vänd det sedan i ostblandningen
Piccata milanese

Piccata milanese

Blanda ost, ströbröd, salt och peppar på en tallrik. Doppa först köttet i ägget och vänd det sedan i ostblandningen
Idag blir det Piccata milanese!

Idag blir det Piccata milanese!

OSTPANERING. Servera Piccatamilanese med tomatsås och tillbehör. Dags att göra Piccatan. TOMATSÅS TILL PICATA MILANESE
Schnitzel med grönt blomkålsmos

Schnitzel med grönt blomkålsmos

En favorit då liksom nu var PiccataMilanese som vi ofta gjorde på fläskkarré, här hittar du en som jag gjorde häromåret på fiskfilé
Piccata milanese

Piccata milanese

Blanda ost, ströbröd, salt och peppar på en tallrik. Doppa först köttet i ägget och vänd det sedan i ostblandningen
Spenatrisotto med svamp

Spenatrisotto med svamp

Capricciosa, Carbonara, Osso Bucco, Bruschetta, Carpaccio, Spaghetti Puttanesca, Focaccia, PiccataMilanese, Pasta Pesto,Tiramisu och Gelado
J:s favoritmat – utan J…

J:s favoritmat – utan J…

Sedan kom jag att tänka på Piccatamilanese, ni vet, de ostpanerade kalvschnitzlarna med tomatsås. Slutet på tankekedjan blev Kycklingpiccata med tomatsås och pytt med bacon, rotfrukter och matkorn

Idag serverar vi..

* PiccataMilanese serveras med bulgur & tomatsås. * Provencalsk rotfruktskaka med riven ost. Vi lagar mat till ca 600 elever och pedagoger varje dag

Jenny ledig..

* PiccataMilanese serveras med bulgur & tomatsås. * Provencalsk rotfruktskaka med riven ost. Vi lagar mat till ca 600 elever och pedagoger varje dag

Piccata Milanese

Vispa upp ägg, vatten och ost lätt. 1/2-1 dl riven lagrad ost. Blanda alla ingredienserna till såsen i en kastrull

Piccata milanese

Blanda ost, ströbröd, salt och peppar på en tallrik. Doppa först köttet i ägget och vänd sedan i ostblandningen

Snabb Piccata Milanese

Blanda ost, ströbröd, salt och peppar på en tallrik. Doppa först köttet i ägget och vänd det sedan i ostblandningen

Klassisk Piccata Milanese på fläskfilé

Tillsätt parmesanosten och salt. Servera gärna ris och en grönsallad till piccatan. Vänd fläskfilén i vetemjöl och doppa sedan i ägg-ostsmeten

Piccata Milanese med tomatsås.

Blanda ost, ströbröd, salt och peppar på en tallrik. Doppa först köttet i ägget och vänd det sedan i ostblandningen

Piccata Milanese

 Vispa upp ägg, vatten och ost lätt. 1/2-1 dl riven lagrad ost. 1.  Börja med såsen. Blanda alla ingredienserna i en kastrull