Gör så här Skala och hacka lök och vitlök till såsen. 1 gul lök. 1 vitlöksklyfta. 1 gul lök 1 vitlöksklyfta Arla® Svenskt Smör 3 dl Kelda® pastasås tomat&crème fraiche Garnering
Piccata Milanes. Piccata Milanes. Tomatsås300g hela tomater på burk1st finhackad gul lök3st finhackade vitlöksklyftor3msk olja. 1msk kalvfondSalt och svart pepparFräs lök och vitlöken i oljan, slå på tomaterna och buljongen, låt sjuda i 15 minuter, mixa med en stavmixer och smaka av med salt och peppar. 1st finhackad bananchalottenlök. 2st finhackade vitlöksklyftor. Fräs lökarna, svampen i smör i 1 minut tillsätt riset och fräs ytterligare några minuter utan att det tar färg. 1st finhackad bananchalottenlök. 2st finhackade vitlöksklyftor
Börja med såsen, skala och hacka löken, fräs den i smöret i en kastrull. Som den hängivna hustru jag är , vill jag ju laga den mat min make vill ha/prova… Sagt och gjort, den första piccatamilanese´n blev till i det Thörnbladska hemmet
Finhacka den gula löken och häll i kastrullen, låt fräsa en stund och tillsätt sedan tomatpuré. Jag har länge varit sugen på att göra rätten PiccataMilanese, alltså parmesanpanerad schnitzel
Finhacka lök och vitlök och fräs dessa i oljan i en kastrull utan att de tar färg. 1 msk olivolja med chili/vitlök. 1/2 hackad gul lök. 2 vitlöksklyftor. 1 msk olivolja med chili/vitlök. 2 vitlöksklyftor
Finhacka lök och vitlök (neeeeej, vi använder inte vitlökspress, kasta bort den). Egentligen serveras ris till piccata men idag tänkte jag krångla lite och göra en liten risotto på risoni-pasta istället
Sedan kom jag att tänka på Piccatamilanese, ni vet, de ostpanerade kalvschnitzlarna med tomatsås. Slutet på tankekedjan blev Kycklingpiccata med tomatsås och pytt med bacon, rotfrukter och matkorn