Piccata milanese basilika recept

Piccata Milanese

Piccata Milanese

1Tomatsås2 burk konserverade tomater (Mutti Pommodore à filetti) 1 hel gul lök, hackad 1 msk tomatpasta 1 krm basilika 1 krm peppar 1 krm salt 1 krm oregano parmesanost 4 dl långkornigt ris 1 msk salt, till riset röd mangoldsallad
Piccata Milanese med fläskfilé

Piccata Milanese med fläskfilé

Fräs fläsk, lök och basilika i lite matolja tills löken är mjuk och glansig. 5 tsk basilika. Börja med såsen
Kyckling piccata

Kyckling piccata

Ni kanske har hört talas om eller ätit piccatamilanese, som är parmesanpanerad kalvfilé. Bulgur med stek halloumi, tomater, röd lök och basilika
Piccata Milanese på kyckling

Piccata Milanese på kyckling

Torkad basilika (efter smak). Banka ut kycklingfileerna mellan två plastfolie så de blir platta och stora
Piccata Milanese på majskyckling

Piccata Milanese på majskyckling

Tillsätt finhackad basilika, smaka av med salt och peppar. Riv över basilikablad. 1/2 kruka basilika. 1/2 kruka färsk basilika

Piccata Milanese

Hacka basilikan och rör ner i såsen. 1 kruka basilika. 1 kruka basilika. PiccataMilanese. 4 portioner. Ingredienser

Piccata Milanese med fläskfilé

Fräs fläsk, lök och basilika i lite matolja tills löken är mjuk och glansig. 1/2 tsk basilika. 1.  Börja med såsen

Italiensk mat!

Piccatamilanese 4 port4-8 Skinkschnitzlar2 ägg2 dl vetemjöl4 dl finriven parmesanSalt & svartpeppar600 g färsk pastaTomatsås. 1 dl vitt vin1 gul lök4 msk olivolja2 tsk socker2 tsk oregano2 tsk basilika1 köttbuljongtärningFärska örtkryddorGör såhär. Piccatamilanese 4 port