Vispa upp ägget i en djup tallrik. Doppa först köttet i ägget och vänd det sedan i ostblandningen. 1 ägg. Antal portioner 1 st 2 st 4 st 6 st 8 st Välj 500 g färsk skinka 1 ägg 1½ dl Arla Köket® riven ost mager ½ dl ströbröd ½ tsk salt 1 krm svartpeppar Arla® Svenskt Smör Tomatsås
Ni kanske har hört talas om eller ätit piccatamilanese, som är parmesanpanerad kalvfilé. Vänd dem i vetemjölet, sedan i ägg och till sist i den rivna osten
Doppa först köttskivorna i det uppvispade ägget och sen i ostblandningen. Som den hängivna hustru jag är , vill jag ju laga den mat min make vill ha/prova… Sagt och gjort, den första piccatamilanese´n blev till i det Thörnbladska hemmet
Lägg filéerna först i det uppvispade ägget sen i ströbrödsblandningen. 2 ägg (vispade). Banka ut kycklingfileerna mellan två plastfolie så de blir platta och stora