Piccata med tomatsås recept

Piccata Milanese

Piccata Milanese

Servera piccatanmedtomatsås, kokt ris och ruccolasallad. Torka av köttet och bulta ut det med knuten hand
Piccata Milanese

Piccata Milanese

Servera med en god tomatsås och ris. Torka schnitzlarna med lite. Krydda med lite salt och peppar. Vänd i äggsmeten och stek i rikligt med olja i varm stekpanna
Piccata Milanese

Piccata Milanese

Servera medtomatsåsen och kokt ris. Gör så här. Skala och hacka löken och vitlöken. Fräs den i smör i någon minut
Piccata milanese

Piccata milanese

Antal portioner 1 st 2 st 4 st 6 st 8 st Välj 500 g färsk skinka 1 ägg 1½ dl Arla Köket® riven ost mager ½ dl ströbröd ½ tsk salt 1 krm svartpeppar Arla® Svenskt Smör Tomatsås
Fisk Piccata

Fisk Piccata

Servera Fisk Piccatamedtomatsås, ris och gärna wokade grönsaker. För att tillreda tomatsåsen så tar du nu och stoppar den finhackade löken i en kastrull med lite smör eller olja i botten och låter den få lite färg
Piccata Milanese

Piccata Milanese

Servera till nykokt spagetti med hemmagjord tomatsås och lite ruccolasallad. Torka av dem med hushållspapper och doppa dem i mjöl, pudra bort överflödet
Idag blir det Piccata milanese!

Idag blir det Piccata milanese!

Servera Piccata milanese medtomatsås och tillbehör. Börja medtomatsåsen. Nu är kylen och frysen städade så nu kan det nya året börja med massa goda recept, tillbehören har bättre plats
Skottägg

Skottägg

(Dvs rulla dem först i vanligt mjöl, därefter i uppvispat ägg med salt och peppar i och till sist i skorpmjöl