Servera Piccata milanese medtomatsås och tillbehör. Dags att göra Piccatan. Börja medtomatsåsen. Skala och hacka lök och stek på medelvärme i olivoljan
Servera med en god tomatsås och ris. Torka schnitzlarna med lite. Krydda med lite salt och peppar. Vänd i äggsmeten och stek i rikligt med olja i varm stekpanna
Antal portioner 1 st 2 st 4 st 6 st 8 st Välj 500 g färsk skinka 1 ägg 1½ dl Arla Köket® riven ost mager ½ dl ströbröd ½ tsk salt 1 krm svartpeppar Arla® Svenskt Smör Tomatsås
Servera Fisk Piccatamedtomatsås, ris och gärna wokade grönsaker. För att tillreda tomatsåsen så tar du nu och stoppar den finhackade löken i en kastrull med lite smör eller olja i botten och låter den få lite färg
Servera till nykokt spagetti med hemmagjord tomatsås och lite ruccolasallad. Torka av dem med hushållspapper och doppa dem i mjöl, pudra bort överflödet
Servera Piccata milanese medtomatsås och tillbehör. Börja medtomatsåsen. Nu är kylen och frysen städade så nu kan det nya året börja med massa goda recept, tillbehören har bättre plats