Pho tofu recept

Vietnamesisk Phở med svamp och tofu

Vietnamesisk Phở med svamp och tofu

Stek champinjoner och tofu i lite olja, smaka av med salt och peppar och ställ åt sidan. Häll upp i skålar och servera med risnudlar, groddar, koriander, jordnötter, tofu, champinjoner, skivad chili och chiliflingor
Vietnamese Phở with mushrooms and tofu

Vietnamese Phở with mushrooms and tofu

Fry mushrooms and tofu in a little bit of oil, add salt and pepper to taste and set aside. Pour into bowls and serve with rice noodles, tofu, mushrooms, sprouts, coriander, peanuts, chili and red pepper flakes
Vegetarisk Pho

Vegetarisk Pho

Tofun är godast om den marinerats ett bra tag innan. 50 g Tofu. Det ska vara korianderfrön, inte torkad koriander
Vegansk Pho

Vegansk Pho

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Buljong 1 st röd chili 2 klyfta(or) vitlök 2 cm färsk ingefära 1 st citrongrässtjälk(ar) 1 msk olivolja 1 krm hel nejlika 1 l vatten 2 msk grönsaksbuljong 2 msk tamarisoja 2 msk hoisinsås 1 st kanelstång Bas 250 gram glasnudlar 0,5 st purjolök(ar) 250 gram färska champinjoner 300 gram Pak choi 250 gram fast tofu 2 krm salt 1 msk rapsolja 1 st lime 180 gram böngroddar Topping 100 gram rostade jordnötter 0,5 kruka(or) färsk mynta Köp receptet Näringsvärde Kcal
Enkel vegansk vietamesisk nudelsoppa – Pho

Enkel vegansk vietamesisk nudelsoppa – Pho

Tärna och stek tofun så den får lite yta, gärna med lite vitlök i pannan. Men men, en av mina stora obsessions den här vintern har varit vietamesiska nudelsoppor, så kallade ”Pho
Recension: Steamy Phở, Göteborg

Recension: Steamy Phở, Göteborg

risnudlar i en grönsaksbuljong med tofu, skogsöronsvamp, pak choi, paprika, broccoli, koriander, röd lök, gräslök och sesamolja
Proteinladdad Vegansk Ramensoppa

Proteinladdad Vegansk Ramensoppa

Enkel vegansk vietamesisk nudelsoppa – Pho. Samtidigt som du inte kompromissar en sekund med smakerna då buljongen fullkomligt osar av umami och tofun och broccolin steks i rikligt med kryddor
Matäventyr i Vietnam – del 1

Matäventyr i Vietnam – del 1

Nationalrätten Pho [fö] lyckades jag stöta på i vegetarisk tappning och jisses vilken höjdare. Balanserade smaker, mjuka nudlar, spänstig tofu, krispiga grönsaker och ett berg av färska örter
Vildrissoppa med smak av Vietnam

Vildrissoppa med smak av Vietnam

I bland annat Thailand och Malaysia är rissoppa ett ständigt återkommande inslag, ofta serveras den som frukost tillsammans med andra hyfsat matiga inslag (stekta grönsaker, tofu m
Recension: Vi Viet, Göteborg

Recension: Vi Viet, Göteborg

Rullarna är fina, med tydlig och krispig grönsaksfyllning samt tofu, men såsen lyfter inte riktigt. Mitt sällskap får in en tallrik med en gigantisk crêpe fylld med grönsaker, tofu och böngroddar
Recension: Nois café & deli, Malmö

Recension: Nois café & deli, Malmö

Välj mellan Bánh mi (Vietnamesisk baguette), Bún (Risnudelsallad), Gói cuôn (Färska sommarrullar) eller Pho (Vietnamesisk risnudelsoppa)