I detta recept har jag använt en påse Santa Marias woksås PhadThai och den är helt okej. Jag tror dock att den är borta ur deras sortiment och ersatts av Phadthai sås på flaska
Blötlägg nudlarna i varmt vatten tills dem mjuknat, låt sedan rinna av och ställ åt sidan. I en mortel, gör en pasta på vitlök, koriander stjälkar, röda chili och limeskal
Rör ner risnudlar, jordnötter och PhadThaisåsen och låt allt bli varmt. 1 st PhadThai wok sauce. Koka risnudlarna enligt anvisningarna på förpackningen
En dryg månad till så ligger jag här igen. Nu börjar jag tröttna på solens frånvaro härhemma. Såg att Marie Serneholt bor på samma hotell som vi alltid brukar bo på (femte året i rad nu)
2 – PhadThai med kyckling (från 8 smartpoints). Det är så tacksamt med kyckling tycker jag. Man kan göra så mycket med den och samtidigt så är den väldigt mager
Älskar det mest, men ett par av mina favoriter är phadthai och massaman curry. Jag älskar thai-mat. Framför allt den thai-mat man äter eller köper med hem från thailändska restauranger
Rör i PhadThai Wok Sauce och låt det bli varmt. Igår var jag och ett antal matintresserade och matbloggare inbjudna till en Thaikväll med Santa Maria, och vi hade hur trevligt som helst
Sen finns det en stående favorit ”Phadthai” – stekt ris eller nudlar med kyckling och grönsaker. Kvällens middag blev ”Gaeng Ped”, thailändsk röd curry gryta