Koka upp vatten, florsocker, kardemumma och smör i en kastrull så att smöret smälter helt. Petitchoux är ett franskt bakverk som är fluffiga och lätta, och man kan fylla dem med vad som helst
Koka upp mjölk, vatten, salt och smör i en kastrull. Idag har jag bakat de här goda petitchouxen efter att ha sett ett avsnitt av hela sverige bakar då de skulle göra munsbitar och den ena skulle vara en petitchoux
75 g Arla® Svenskt Smör. 1Receptet gäller för 12 st 75 g Arla® Svenskt Smör 2 dl vatten 2 dl vetemjöl 3 äggSätt ugnen på 200°. 1Koka upp smör och vatten i en kastrull
Skär/klipp av toppen på petitchouxerna. Fyll hälften av petitchouxerna med creme fraiche, rödlök, dill och kallrökt lax och hälften med creme fraiche, dill, rödlök och röd caviar
Smöret får inte krypa ut. Detta är viktigt då petitchouxerna ska bli fluffiga under gräddningen. Mixa med en visp eller en stavmixer och tillsätt sedan smöret