Petit choux fraiche recept

Petit choux med skaldjursröra

Petit choux med skaldjursröra

Blanda majonnäs, creme fraiche och dill i en bunke. 11 dl creme fraiche. 1ca 75 g sik- eller löjromPetitchoux
Petit choux med ädelost

Petit choux med ädelost

Baka petitchoux mixen enligt anvsingarna på förpackningen ( gör de tsk stora) och klipp sedan ett jack och använd en sprits med smal öppning eller en plastpåse och spritsa in fyllningen
Petit choux

Petit choux

1Skär eller klipp av ett lock och fyll med t ex grädde och bär, vaniljkräm eller crème fraiche och räkor
Petit choux med olika fyllningar

Petit choux med olika fyllningar

Fyll hälften av petitchouxerna med creme fraiche, rödlök, dill och kallrökt lax och hälften med creme fraiche, dill, rödlök och röd caviar
Petit chouxer med två fyllningar

Petit chouxer med två fyllningar

Vispa eller rör ner crème fraiche. Efter en del funderande föll valet på petitchouxer, som jag faktiskt aldrig har gjort tidigare
Petit choux

Petit choux

Skär eller klipp av ett lock och fyll med t ex grädde och bär, vaniljkräm eller crème fraiche och räkor
Petit choux!

Petit choux!

Vispa creme fraichen tills den blir fast. Har för första gången gjort PetitChouxer. Spritsa ut petit-chouerna på en plåt med bakplåtspapper
Petit choux

Petit choux

Petitchoux är något jag alltid tyckt om, men som jag faktiskt aldrig testat att göra själv. Fyll en spritspåse (med stjärntyll) med smeten och spritsa ut petit-chouerna på en plåt med bakplåtspapper
Petit choux med löjrom och räkor.

Petit choux med löjrom och räkor.

Rör ihop creme fraiche, philadelphiaost med lite salt och peppar. Ställ ugnen på 200 grader. Koka upp vattnet + smöret i en kastrull , och smöret skall smältas helt
Petit choux med Sikrom

Petit choux med Sikrom

Blanda gräslöken med creme fraiche och s/p. Då ska du bjuda dem på magnifika Petitchouxer som fylls med antingen matigt innehåll eller efterrättsinnehåll, väldigt fiffigt att man kan ha dom till antingen eller
Saffranspetit choux

Saffranspetit choux

Saffranspetitchoux är en superbra grej eftersom man kan fylla dem med lite vad man vill och både till mat och dessert
CHEESECAKE MED LAX

CHEESECAKE MED LAX

Firandet inleddes med kaffekalas på terassen, där det bjöds på kladddkaka, petitchouxer, Britatårta, laxcheesecake och skumpa förstås
15 Mars

15 Mars

Petitchoux– med räkor , creme fraiche och svart Har man inte färskost hemma går det lika bra med bara creme fraiche, jag tyckte smaken blev extra krämig och god med lite philadelphia i
Petit Choux med ädelostcrème

Petit Choux med ädelostcrème

Riv osten och blanda i créme fraichen. Fördela i petitchouxerna, dekorera med färska örter som t. 1 grundeg för PetitChoux. 1 dl crème fraiche. 1 dl crème fraiche
Petit choux

Petit choux

Rör ihop cremefraiche och philadelphiaost med lite salt ochpeppar, skär av toppen på petitchoux. 1dl creme fraiche, 1dl philadelphiaost, salt och peppar, räkor, finhackad rödlök, svart rom

Petits choux

Eller creme fraiche, krabba, skinka, persilja, dill, kycklingbitar. För att laga PetitschouxKoka upp vattnet med salt och margarin
Adventsfika!!!

Adventsfika!!!

Snett upp till höger syns petit-chouxer fylls med creme fraiche, rom och krabbstjärtar. Här syns de fyllda petitchouxerna till vänster
Halv åtta hos Lotta

Halv åtta hos Lotta

Hur söta som helst var petitchouxerna som ni ser. FYI så betyder choux kålhuvud, men smakade bättre än så