Baka petitchoux mixen enligt anvsingarna på förpackningen ( gör de tsk stora) och klipp sedan ett jack och använd en sprits med smal öppning eller en plastpåse och spritsa in fyllningen
Petitchoux är något jag alltid tyckt om, men som jag faktiskt aldrig testat att göra själv. Fyll en spritspåse (med stjärntyll) med smeten och spritsa ut petit-chouerna på en plåt med bakplåtspapper
Rör ihop creme fraiche, philadelphiaost med lite salt och peppar. Ställ ugnen på 200 grader. Koka upp vattnet + smöret i en kastrull , och smöret skall smältas helt
Blanda gräslöken med creme fraiche och s/p. Då ska du bjuda dem på magnifika Petitchouxer som fylls med antingen matigt innehåll eller efterrättsinnehåll, väldigt fiffigt att man kan ha dom till antingen eller
Petitchoux– med räkor , creme fraiche och svart Har man inte färskost hemma går det lika bra med bara creme fraiche, jag tyckte smaken blev extra krämig och god med lite philadelphia i
Riv osten och blanda i créme fraichen. Fördela i petitchouxerna, dekorera med färska örter som t. 1 grundeg för PetitChoux. 1 dl crème fraiche. 1 dl crème fraiche
Rör ihop cremefraiche och philadelphiaost med lite salt ochpeppar, skär av toppen på petitchoux. 1dl creme fraiche, 1dl philadelphiaost, salt och peppar, räkor, finhackad rödlök, svart rom