Salta och peppra kycklingfiléerna. Bryn dem på båda sidor i smör i en stekpanna. Lägg över dem i en ugnssäker form och fortsätt tillagningen i mitten av ugnen, ca 10 minuter
Idag har jag städat i mina recepthögar och mattidningssamlingar. En hel del blev det som åkte i soporna, men också många som lades i lådan ”favoritrecept”
Då åt vi pestoslungad pasta till grillad kyckling och stekt halloumi. Pesto med prästost, mandel, basilika och solrosolja är hur gott som helst och något som jag gjorde för första gången någon gång i somras
Pestoslungad gnocchi med haricot verts4 portioner750 g potatis2,5 dl mjöl1 ägg1 tsk salt1 dl ströbröd av surdeg1 näve sötmandel1 kruka basilika1 stor riven vitlöksklyfta1 dl finriven parmesanostolivolja, extra virginsalt, svartpeppar1 förp haricot verts1 bananschalottenlöksmörsaltmarinerade kronärtskockorparmesanBörja med att skala och koka potatisen
1. Salta och peppra kycklingfiléerna. Bryn dem på båda sidor i smör i en stekpanna. Lägg över dem i en ugnssäker form och fortsätt tillagningen i mitten av ugnen, ca 10 minuter