Låt allt bli varmt och tillsätt ruccola och oliver. 100 g ruccola. 300 g quornfiléer 250 g färsk tagliatelle 3 msk röd pesto 100 g ruccola 1 dl svarta kalamataoliver olja till stekning parmesan Svartpeppar, nymalen efter smak
I receptet står det om rester efter jul, men även efter påsk kan man få över ruccola eller bladspenat, soltorkad tomat, rödlök, västerbottenost, parmesan eller annan hårdare ost, solrosfrön, cashewnötter, mandlar eller pinjenötter som man vill göra åt
Bland resterna fanns bland annat stor mängder ruccola då vi missräknat lite så jag gjorde en rejäl laddning pesto och så blev det en smarrig pestopasta till middag
Såhär dagen efter kanske man känner för lite grönt och då kanske en pestopasta kan sitta fint. Pasta med grönkålspesto, ruccola och västerbottenostHoppas ni alla har haft en trevlig nyårsafton
Skär den färdiga laxen i stora bitar och blanda ihop med nykokt pasta, ruccola och körsbärstomater. I dag till middag åt vi jättegod pestopasta med lax eller pestolax med pasta
Blanda dem med ruccola och ringla över vinägern och hälften av oljan. ½ zucchini65 g ruccola1/2 tsk vitvinsvinäger2 tsk olivolja200 g halloumiost1/2 dl lätt crème fraiche3 msk pesto
Tillsätt tomater och ruccola i kastrullen. TINAS VARIANT PÅ NIKLAS PESTOPASTA. Här kommer en variant på Nudel-Niklas pestopasta som även kan passa alla Specialkost-Tinor
Kolla in Specialkost-Tinas läckra pestopasta medd broccoli. Den är busenkel att laga och innehåller massor av smaskiga ingredienser som röd pesto, soltorkade tomater och färsk ruccola