Marinera fläskkarrén i några timmar i kylen i peston. Förslagsvis i en plastpåse. Tillaga den i ugnen på 200 grader i ca 45 minuter (tills innertemperaturen är ca 83 grader)
Pestomarinerad kycklingfilé med parmesan, fetaost och sweet chili drops Spara Skriv ut Förberedelser 10 Minuter Tillagningstid 30 Minuter Total tid 40 Minuter Portioner
Förstaplatspizzan, med pestomarinerade räkor och lite annat gott. Hej. I kväll var jag och ett gäng andra matbloggare inbjudna på lanseringsevent för Leksandsknäckes nya färdiga frysta knäckepizzor
Här har vi serranorullade oliver & pestomarinerade kronärtskockor. Tapasfredag. I fredags var vi ett helt gäng kollegor som stannade kvar på jobbet för en fantastiskt trevligt uppstyrd tapas-kväll
Som antipasti till Ditt Italineska Nyår skulle jag göra. Marienerade skaldjur med italienskt brödMini Bruschetta med soltorkad tomat, mozzarella, pestoMarinera tex räkor och andra skaldjur som du hittar som känns italienskagärna mini bläckfiskar om det finns, musslor i olika formaer, kräftstjärtor
Att jag är förtjust i bönor har kanske inte undgått er. Förhoppningsvis uppskattar även ni dessa små saker som är fyllda med nyttigheter, för här är ännu ett recept med dem