I går gjorde jag i ordning några kycklingfiléer som jag fyllde med pesto, mozzarella och salami, se'n var det tänkt att Leif skulle grilla dem när han kom hem från jobbet
Wow, onsdagen är redan här. Jissus, min första arbetsvecka har redan tagit sig igenom halva tiden. Jag är trött, lite lätt mörbultad och har inte helt ställt om mig till "vardagslivet" än
De klassiska kryddorna till lammstek är ju rosmarin och vitlök och det använde jag till den här lammsteken men jag valde även att fylla den med pesto vilket gav en väldigt god kryddning
Vill du bjuda dina vänner på något riktigt gott och lättlagat bör du servera dessa svampar. Det kan inte bli annat än succé om du serverar dem med en god sallad, knapriga potatisklyftor och någon smarrig sås
Öppna upp lammsteken och platta ut den. Salta och peppra. Strö över citronskalet. Mixa samman basilika, vitlök, sötmandel, rapsolja och prästost till en smidig röra
) men häromdagen kom dottern och hade förslag på en rätt hon sett någon göra på YouTube, och visst det kunde vi ju testa, nämligen pestofyllda kycklingfiléer
En tomatsallad behöver inte alltid serveras kall. eller vänta det skall den aldrig göra. den skall alltid vara rumstempererad för att den skall smaka som bäst
Pestofyllda tomater (2-4 st)2-4 stora tomater (2 bifftomater eller 4 vanliga)1/2 kruka färsk basilika2 msk pinjenötter2 msk näringsjäst1 msk olivolja1 msk citronsaftHimalayasaltSvartpepparSkär locket av tomaterna och gröp ur det blöta i dem (spara de köttiga väggarna)