Pestofisk med tomat4p4 pangasiusfiléersalt och vitpeppar1 dl krossade tomater2 skivade tomater10 cm skivad purjolök1,5 dl pestoLägg krossade tomater, skivade tomater och purjolök i botten på en ugnsform
Servera pestofisken med bönsalladen. 1. Sätt ugnen på 200°. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna. 2. Montera kniven i matberedartillsatsen på din köksmaskin och mixa basilikablad, de rostade pinjenötterna, osten och olivoljan till en slät massa
Det här är ett recept som vi har gjort många gånger men inte bloggat om. Det kanske låter som om det är mycket fisk men kom ihåg att Rödspätta är en väldigt smal fisk som inte mättar så mycket
Servera pestofisken med bönsalladen. Sätt ugnen på 200°. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna. Montera kniven i matberedartillsatsen på din köksmaskin och mixa basilikablad, de rostade pinjenötterna, osten och olivoljan till en slät massa
På bilderna här har jag serverat pestofisken med balsamicostekta coctailtomater med ruccola. Det här otroligt enkla men festliga fiskreceptet lagar jag gärna som lätt bjudmat