Vi lagade denna iOmnian men det går förstås bra ivanlig ugn också. Fyra portioner4laxfileer1 burk creme fraiche tomat och basilika1 dl vanlig creme fraiche2 dl grädde4-5 msk röd pesto1 påse rivenvästerbottenostLite svartpepparLägg. - Läs hela inlägget här 4 laxfileer. 1 burk creme fraiche. 4-5 msk röd pesto. 1 påse riven västerbottenost
Supergod röra som passar tillfisk och grönsaker som vi gjorde i helgen. Men man äter ju inte några jättemängder och den är dessutom en mycket trevlig källa till fett
Pesto. Pefekt vardagsrätt med litestingi. Till den goda laxsen serverade jag stekt vitkål/salladslök och en sås gjord på grekisk yoghurt, vitlök, lime & soya
Lägg de förvällda, väl avrunna mangoldbladen i botten av en ugnsform, lägg fiskbitarna ovanpå och bred över pesto på dessa, strö över den stekta svampen