Inlägget Persiljesallad till grillat dök först upp på ZEINAS KITCHEN. 1 skål persiljesallad, 4-6 portioner 1 stor knippe slätbladiga persilja 2 rödlök 2 msk sumak 1-2 citron (justera mängd efter smak) Salt Gör såhär
Tabbouleh är en klassisk persiljesallad från Libanon, gjord på persilja, färska tomater, vitlök, olivolja, bulgurvete eller couscousgryn, pressad citron och kryddor
Ett givet tillbehör till kebaben är syrlig persiljesallad, orientaliskt tunnbröd och tzatsiki. Orientaliskt tunnbröd Persiljesallad Tzatsiki Grillade grönsaker Muhammara eller ajvar (jag tog ajvar) Gör såhär
Jag gjorde en sorts rakhat (ostrullar), falafel (kikärtsbiffar), tabbouli (persiljesallad), foul (spiskummindoftande bönröra) och labneh (yoghurtsås med mynta)