Håller någon vecka i kylen, täck gärna toppen med lite olivolja om den känns ”torr”. Persiljesås är något jag gjorde till Martina en gång när hon var här
Raw randig paté på en ruccolabädd serverad med persiljesås. Raw Persiljesås (ca. The post Raw Randig Paté med Persiljesås appeared first on Gittes Green Living
Lägg i långpanna med mycket olivolja samt grov flingsalt över. 1 dl olivolja. Rostad potatis 1 kg små delikatesspotatisar 2 msk smör 1 msk flingsalt 1 dl olivolja
Skölj persilja och ta bort dom grova stjälkarna, lägg allt i en mixer, utom olivoljan, kör det på högsta hastighet, häll olivoljan i en fin stråle till önskad tjocklek
Spenat & persiljesås. Varva sedan zucchiniplattor, tomatsås, persiljesås och vegetarisk köttfärs. blötlägg cashewnötter i drygt 2 timmar mixa i matberedare med uns pressad citron, olivolja, 2tsk agavesirap. soltorkade tomater, 3 färska tomater, 1/2 gul lök, 2msk olivolja, chiliflakes, 2 vitlöksklyftor, lite pressad citron, 1msk agavesirap, lite basilika, oregano, timjan och mixa ihop. en kopp (1dl) hackad persilja och en kopp hackad färsk spenat, olivolja, nypa salt. blötlägg cashewnötter i drygt 2 timmar mixa i matberedare med uns pressad citron, olivolja,
Vi serverade grillade kycklingspett och en vitlöks- och persiljesås till. Ett kycklingbröst per person som skärs i bitar och marineras i citronsaft, olivolja, örtsalt, svartpeppar från kvarn och lite finhackad rosmarin
Spenat & persiljesås. Varva sedan zucchiniplattor, tomatsås, persiljesås och vegetarisk köttfärs. blötlägg cashewnötter i minst 4 timmar så att de blir mjuka, mixa i matberedare med uns pressad citron, och lite olivolja. soltorkade tomater, 3 färska tomater, 1/2 gul lök, 2msk olivolja, chiliflakes, 2 vitlöksklyftor, lite pressad citron, 1msk agavesirap, lite basilika, oregano, timjan och mixa ihop. en kopp (1dl) hackad persilja och en kopp hackad färsk spenat, olivolja, nypa salt
3/4 dl olivolja (jungfru). 3/4 dl olivolja (jungfru). Det här lagade vi för första gången igår. Det var gott och vi kan tänka oss att laga det fler gånger