Hej på er, jag ska passa på att posta in kvällens middag trots att klockan börjar bli mycket. Det vart fläskkotletter och jag vet inte om jag har gjort det i modern tid
Helstekt BBQ-filé med persiljemos 4 port. Helstekt BBQ-filé med persiljemos 4 port. Äntligen är tentan gjord och man kan pusta ut för i alla fall en kväll
Denna månad är det allas våran favvofirre, sillen som står i centrum och med en dubbelpanering, en rejäl klick persiljemos och varsitt glas Chardonnay från Robertson är det svårt att hålla smilbanden tillbaka
Servera isterbandsfräset med persiljemos. Fortsätter på vår utmaning med isterband. Jag gillar isterband och brukar äta det tillsammans med stuvad potatis, rödbetor och senap
4 pers koka 8 potatisar i saltat vatten i 20 min. Häll av vattner o mosa i 25g smör. Krydda med salt, vitpeppar, aromat o svartpeppar , ta fram elvispen o vispa i ca 1,5 dl mjölk , känn dig fram
Het korv e gott. Jag provade denna idag. Det blev så gott. Du behöver för 2 pers. 1 pkt Red Hot Choritzo (300g)1 msk cream frai1 tsk dijon senap2 tsk persilja (min va fryst)1 msk riven ostBlanda allt och fördela ut över korvarna in i ugnen i 20 min på
Mixa sillfilé och dill till en jämn smet med stavmixer. Klipp ev bort ryggfenan på strömmingen. Lägg ut hälften av strömmingsfiléerna med skinnsidan nedåt
Riktigt gott att servera persiljemos till. Burr så kallt det är ute. Efter att ha städat här hemma och ätit lite god plock så ska jag hoppa ner i ett varmt bad