Persikotårta recept

Persikotårta med farinströssel

Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och socker pösigt. Smält margarin och blanda detta i smeten. Tillsätt mjölet och ev

Persikotårta med likörgrädde

Börja med bottnen. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa smör och socker vitt och poröst. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker i en separat bunke

Glaserad persikotårta

Sätt ugnen på 175 grader. Skölj persikorna och skär dem i tunna skivor, skär så långt du kan för kärnan

Persikotårta

Rör matfett och socker poröst. Rör ned äggulorna och arbeta in mjölet. Forma degen till en bulle och låt den ligga i kylskåp ca 1 timme

Persikotårta

DAGENS RECEPT 13-08-06PERSIKOTÅRTAEn tunn, spröd tårtbotten av pajdeg, mördeg eller smördeg med en härlig fyllning av persikor och jordgubbar eller hallon blir en uppfriskande, ganska mager tårta

Persikotårta

Sätt ugnen på 175 grader. Rör smör och socker pösigt. Tillsätt äggen. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker och tillsätt, samt likör eller konjak