Äter du mycket sylt därhemma. Eller någon alls, någon gång. Då är nu den perfekta årstiden här för att byta ut affärens utbud av låtsassylter mot en alldeles egen, nykokad variant, med bara de allra viktigaste ingredienserna i
Persikosylt med hallon. Inspirerad av ingen mindre än Ernst Kirchsteiger, som gjorde en spännande granskottssirap i ett av sina program, bestämde jag mig för några veckor sedan för att testa en variant med mynta, som faktiskt blev ganska trevlig
Persikosylt med hallon. Alldeles, alldeles snart är det dags. Den 25 mars är det Våffeldagen, vilket innebär att man då har fri lejd att äta så många våfflor som är fysiskt möjligt under en och samma dag
Hallon- och persikosylt. Eftersom våffeldagen i år inträffar på en måndag - närmare bestämt just i dag - tjuvstartade vi lite med våfflor på gårdagens soliga söndagsbrunch
Persikosylt med hallon. Rabarber och kanel är nog två av de godaste smakerna man kan kombinera. Och eftersom jag har lyckan att fortfarande ha frysen full av färdigskurna, portionsförpackade sommarrabarber kan jag göra det precis hur mycket som helst