2 msk persikolikör (funkar faktiskt utan). Ugn. 200°. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda potatismjöl, kakao och bakpulver i en skål och sikta ner i äggsmeten
2 msk persikolikör. Ugn 200 C. Botten. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda potatismjöl, kakao och bakpulver i en skål, sikta ner det i äggsmeten
Ingredienser 1 glas 2 glas 3 glas 4 glas 5 glas 6 glas 7 glas 8 glas 9 glas 10 glas 11 glas 12 glas 13 glas 14 glas 15 glas 16 glas 17 glas 18 glas 19 glas 20 glas 12 cl persikolikör 12 cl persikopuré 60 cl mousserande vin Köp receptet
Bellini kan även blandas med persikolikör men öka då på andelen bubbel i glaset. Super god fördrink eller läskande drink i väntan på att grillmaten ska bli klar i vårsolen
rabarber, crème brulée med vitchoklad, pistage och choklad samt passionsfrukt med persikolikör. När man är i Frankrike bör man testa deras suffléer och vad passar bättre än en restaurang som heter Le Soufflé