Persikochutney recept

Persikochutney

Persikochutney

Det här är nog den bästa chutneyn hittills. Det är i alla fall den som påminner mest om mango chutney, om det är målet
Persikochutney

Persikochutney

Skölj och skålla persikorna i kokande vatten, ca 30 sekunder. Spola i kallt vatten och ta bort skalet. Dela persikorna och ta bort kärnorna
Ruskigt god persikochutney

Ruskigt god persikochutney

1. Skala persikorna. Det är lätt gjort genom att skära ett kors på toppen av varje persika. Doppa dem snabbt i kokande vatten, låt dem svalna av något i ett durkslag och dra av skalet
Jam och zuur + ruskigt god persikochutney

Jam och zuur + ruskigt god persikochutney

Idag får ni en bokrecension av den holländska boken Jam & Zuur av Philippine Van der Goes och ett helt underbart recept på en ruskigt god persikochutney
Persikochutney

Persikochutney

Koka i 3 timmar. OBS. häll bort inläggningsvätskan från persikorna först. Det bliralldeles för blött annars
Fläskkotlett med persikochutney

Fläskkotlett med persikochutney

Häll av persikorna och dela i halvmånar. Blanda samman alla ingredienser till chutneyn i en kastrull. Koka i 10 minuter och red av med maizena utrört i vatten

Lottas persikochutney

Skala persikorna med en liten skalkniv. Dela och kärna ur dem och skär fruktköttet i ca 2 cm stora bitar

Persikochutney

1.  Skölj och skålla persikorna i kokande vatten, ca 30 sekunder. Spola i kallt vatten och ta bort skalet

Curry- och persikochutney

Skala och skär löken i tunna ringar. Värm upp en kastrull med oljan och fräs lökringar, curry och gurkmeja i ett par minuter