Caprese är en italiensk sallad där man vanligtvis blandar tomat, mozzarella, basilika och olivolja. Här samsas skivade tomater, grillad persika och avokado samt några skivor rädisor
Jess provade den rostade morotsalladen med dadelpuré, spiskummin och pinjenötter som såg riktigt god ut (dock ej på min suddiga bild), liksom tomatsalladen med mozzarella och grillad persika som Jess, Laura och Liz provade
Den tredje är mozzarella som jag precis har lärt mig att tycka om. Pasta med tomatsås och mozzarella är sjukt gott och likaså att ha osten i olika gratänger och på pizza
Riv itu mozzarellan i mindre bitar och blanda ihop med mozzarellan i en skål. Mozzarellasallad med persikor 4p. 2 st mozzarellaostar(125g/st). 2 st mozzarellaostar(125g/st)
Kycklingpestobåtar med mozzarella. När kycklingen börjar bli klar, häll över kokosmjölken och peston och låt det koka ihop på relativt hög värme, smula sedan ner mozzarellan i såsen och stek lite till tills såsen blivit ganska tjock, sedan är det färdigt
Här ett förslag på en enkel sommarsallad baserad på persikor, tomat och mozzarella. I en sallad som denna med rena klara smaker är det också viktigt att välja en mozzarella av hög kvalitet, så färsk som möjligt med dess utsökta mjölksyrliga smak