Persika melon recept

Chiagröt med persika och melon

Chiagröt med persika och melon

Skala och skär persika och melon i mindre bitar. Vattenmelon. Vattenmelon. 25 juni, 2014 | Kommentera (0)Igår kväll fixade jag min frukost baserad på chia, persika och melon. Chiagröt med persika och melon1 portion. 1 persika. 1 skiva vattenmelon. 1 persika. 1 skiva vattenmelon
Sallad på breasola och grillad melon

Sallad på breasola och grillad melon

Skär melonen i ganska stora bitar och grilla den på stekpanna eller grill. 1 nät- eller honungsmelon. Blanda dressingingredienserna i en skål
Min finaste råsaftcentrifug

Min finaste råsaftcentrifug

Skär av skalet från limen som annars kan ge en bitter smak och ta ur kärnan ur persikan. Ta ur kärnorna ur persikorna, kärna ur körsbären, skär skalet av melonen och ta bort kärnorna
Fräsch Persikosalsa

Fräsch Persikosalsa

Chilins hetta får en fin kontrast av söt persika, och pressad lime ger en fantastisk fräschhet. Jordgubbar och olika sorters melon smakar väldigt gott i sallader exempelvis
Midsommarmat i skövde nyheter

Midsommarmat i skövde nyheter

Skiva jordgubbar, persika & citron, lägg i skålen. Sallad på melon, ananas, jordgubbar & mynta. Här kan man ju naturligtvis använda de melonsorter man tycker bäst om
Tropisk paj

Tropisk paj

3 dl tropiskfrukt mix med mango, melon, persika, ananas (välj frukter/bär som du tycker om). 3 dl tropiskfrukt mix med mango, melon, persika, ananas (välj frukter/bär som du tycker om)
Ett smakprov från Friuli

Ett smakprov från Friuli

I smaken finns en tydlig dos mineraler, en söt äpplighet, en aning ananas, melon och vit persika, en lätt blommighet och bara en hint av peppartoner i avslutet
Cava sangria

Cava sangria

Skala, kärna ur och skär melonen i bitar. 250 g honungsmelon. 6+1 apelsin 1 lime 2 persikor 250 g honungsmelon
Salsa det ultimata tillbehöret

Salsa det ultimata tillbehöret

Eller så kanske du föredrar en med bland annat melon och persika kryddad med rosépeppar. Visst är det komiskt så mycket vi svenskar grillar så fort solen kikar fram och Berra och jag brukar inte vara ett undantag
Frukt i maten

Frukt i maten

Recepten innehöll bland annat persika vilket osökt fick mig att dra paralleller med september månads Paper Chef som jag var värd och domare för
Vit chokladmousse med marinerad frukt

Vit chokladmousse med marinerad frukt

Jag använde röda vinbär, tre olika sorters melon, aprikoser och persikor. ca 500g skalad, hackad blandad frukt tex melon, persika, aprikoser mm. ca 500g skalad, hackad blandad frukt tex melon, persika, aprikoser mm
Melonsallad och granatäpple

Melonsallad och granatäpple

Skala och kärna ur melonen, dela persikorna och ta ur kärnorna. 750 g melon. Koka ihop vatten, ingefära, stjärnanis och honung under lock, cirka 3 minuter