Skala och skär persika och melon i mindre bitar. Vattenmelon. Vattenmelon. 25 juni, 2014 | Kommentera (0)Igår kväll fixade jag min frukost baserad på chia, persika och melon. Chiagröt med persika och melon1 portion. 1 persika. 1 skiva vattenmelon. 1 persika. 1 skiva vattenmelon
Skär av skalet från limen som annars kan ge en bitter smak och ta ur kärnan ur persikan. Ta ur kärnorna ur persikorna, kärna ur körsbären, skär skalet av melonen och ta bort kärnorna
Chilins hetta får en fin kontrast av söt persika, och pressad lime ger en fantastisk fräschhet. Jordgubbar och olika sorters melon smakar väldigt gott i sallader exempelvis
Skiva jordgubbar, persika & citron, lägg i skålen. Sallad på melon, ananas, jordgubbar & mynta. Här kan man ju naturligtvis använda de melonsorter man tycker bäst om
Avokado, bananer, kiwi, mango, nektariner, päron, plommon och tomater bör till exempel förvaras på en annan plats än dina äpplen, broccoli, morötter, bladgrönsaker och vattenmelon
3 dl tropiskfrukt mix med mango, melon, persika, ananas (välj frukter/bär som du tycker om). 3 dl tropiskfrukt mix med mango, melon, persika, ananas (välj frukter/bär som du tycker om)
Druvig smak med inslag av persika, päron, honung, melon och citrus. En av våra absoluta favoriträtter. Jag håller med årets svenska mästerkock, Catarina König, när hon beskriver denna rätt
I smaken finns en tydlig dos mineraler, en söt äpplighet, en aning ananas, melon och vit persika, en lätt blommighet och bara en hint av peppartoner i avslutet
Eller så kanske du föredrar en med bland annat melon och persika kryddad med rosépeppar. Visst är det komiskt så mycket vi svenskar grillar så fort solen kikar fram och Berra och jag brukar inte vara ett undantag
Jag använde röda vinbär, tre olika sorters melon, aprikoser och persikor. ca 500g skalad, hackad blandad frukt tex melon, persika, aprikoser mm. ca 500g skalad, hackad blandad frukt tex melon, persika, aprikoser mm
Skala och kärna ur melonen, dela persikorna och ta ur kärnorna. 750 g melon. Koka ihop vatten, ingefära, stjärnanis och honung under lock, cirka 3 minuter