Persika chevre recept

Chèvre biscuits med persika och honung

Chèvre biscuits med persika och honung

Ingredienser Portioner. 4-6 1 liten baguette (à ca 130 g) 3 persikor eller nektariner 3 msk flytande honung 1 msk äppelcidervinäger 1 förp chèvre (à 200 g) 3 msk olivolja salt svartpeppar Vid servering färsk mynta Lägg till i inköpslistan
Paj med persika, chévre, pinjenötter & honung

Paj med persika, chévre, pinjenötter & honung

Persika i en matpaj.  . Jag har haft en förpackning med chévre i kylen hur länge som helst. Jag tycker verkligen om chévre, men jag har bara inte vetat vad jag skulle göra med den
Biff Teriyaki

Biff Teriyaki

I lördags efter att vi hade ätit den goda förrätten med persika, chévre och camenbert så åt vi japanskt - Biff Teriyaki
Sommarmiddag + recept

Sommarmiddag + recept

persika och avokado. Blanda runt med ruccola, persika, avokado, gula russin och cashewnötter. Detta kan vara sommarens godaste och fräschaste rätt
Chevreglass

Chevreglass

ex inkokta päron eller ugnsbakade fikon, eller någon paj eller kaka med någon god frukt i, såsom persika eller nektarin
Persikor med chévre och camenbert

Persikor med chévre och camenbert

Lägg på persikan med den delade sidan uppåt. I kväll slog vi till med förrätt här hemma. Receptet är från tv-programmet Halv åtta hos mig och gjordes i måndagens avsnitt
Utmaning Picnic - Joanna

Utmaning Picnic - Joanna

1 persika. 1 persika 12 jordgubbar 1 lime. Picnic är något av det mysigaste som finns men denna sommaren får man verkligen passa på när tillfälle ges

Besök på SMAK på Restaurangen

Pepparot – ”Caviar” forellrom, rökt forell, citron Koriander – ”Cocktail” räkor, grape, avocado Tryffel – ”Oeuf cocotte” skogssvamp, lantägg Ingefära – ”Burgare” anklever, persika, brioche Basilika – ”A la Romana” ravioli, salsiccia, citron Vitlök – ”Milles Feuilles” sniglar, persilja Getost– ”Chevre chaud” betor, krasse, fikonvinäger Saffran – ”Gratinèe” blåmusslor, fänkål Sesam – ”Korean tartar” tonfisk, kimshi, soja Curry – ”Fish and chips” gös, äpple, krasse Kapris– ”Carpaccio” gödkalv, tomat, sardell Cashew– ”BBQ satay” oxkarrè, lime Kryddpeppar – ”Farmor Gunhild” kroppkakor, rårörda lingon Enbär – ”Rydberg” ren, pepparrot, tranbär Spiskummin – ”Pastilla” lammsadel, ratatouille, getostdessert

Ruccolasallad med frukt och fetaost

100 g fetaost eller chevre. Lägg salladen i en skål. Strimla lök och fördela den tillsammans med frukten över salladsbädden
Tortillapizza

Tortillapizza

Jag vet att alla inte gillar att ha frukt i maten, själv blandar jag gärna hallon eller björnbär i couscoussallad och tar mosad banan till tacos

Cathrins annorlunda caprese

Skär donut-persikan i tunna skivor runt kärnan. Ca 4 skivor blir lagom på en persika. Dela Ca 4 skivor blir lagom på en persika

Minipizzor med chévre och persikor

Ugn 225º. Rulla ut degen på en plåt. Skär getosten i 10-12 skivor och persikorna i tunna klyftor. Ta ut små rundlar ur degen med ett glas och fördela ostskivorna ovanpå

Lammburgare med chévre

Toppa med grillad persika och oliver, garnera med färsk rosmarin. Arbeta ihop färs, rosmarin, vitlök, citronskal, ägg, salt och peppar

SÖNDAGSMAT!

nybakat filbröd, löskokta ägg, persika, banankaka, sugarsnaps, avokado, mörk choklad med mandel, nykokad rabarber/hallonkräm, rädisor, jordgubbar med vispgrädde och chevré med rödbetor, valnötter,  honung och havssalt