Pepprig entrecote recept

Recept – Gourmetpannan

Recept – Gourmetpannan

Putsa bort fettet från entrecoten och skär den i tunna skivor. 1,5 kg Entrecote. 2 msk olivolja, mild pepprig

Pepprig entrecôte med gott smör

 Sätt ugnen på 175°. Bred ut de hackade nötterna i en ugnsfast form och rosta dem tills de är gyllenbruna, 5-10 minuter
Grillad entrecote med grönpepparsås

Grillad entrecote med grönpepparsås

) Den här gången grillar vi (läs maken) återigen den goda entrecoten från vår lokala Ica-butik. Vill du servera vin till, kan jag rekommendera Bin 555 Shiraz Wyndham Estate (6829), det är fruktigt, nästan lite pepprigt och fångar mycket väl upp grönpepparsmaken

Jamie Olivers beef sandwich!!

Massa krispig, pepprig ruccola. En fin bit entrecote. 250 nötkött (ryggbiff, rumpstek, entrecote mm). ca 250 gram entrecote använde jag (Rumpstek använde Jamie). 250 nötkött (ryggbiff, rumpstek, entrecote mm). ca 250 gram entrecote använde jag (Rumpstek använde Jamie)

Trattkantareller och annan svamp

Jag gillar båda två och håller dem för mer delikata än kantareller – just för att de har en angenäm svampsmak med litet pepprigt bett à la kantarell, fast är just så krispiga och fasta som jag skulle vilja ha alla mina kantareller