olivolja smakrik och pepprig. Grilla entrecoteskivorna. entrecote. Blanda alla ingredienserna till marinaden, smaka av med salt och peppar och låt entrecoten marinera i minst 1 timme
) Den här gången grillar vi (läs maken) återigen den goda entrecoten från vår lokala Ica-butik. Vill du servera vin till, kan jag rekommendera Bin 555 Shiraz Wyndham Estate (6829), det är fruktigt, nästan lite pepprigt och fångar mycket väl upp grönpepparsmaken
Massa krispig, pepprig ruccola. En fin bit entrecote. 250 nötkött (ryggbiff, rumpstek, entrecote mm). ca 250 gram entrecote använde jag (Rumpstek använde Jamie). 250 nötkött (ryggbiff, rumpstek, entrecote mm). ca 250 gram entrecote använde jag (Rumpstek använde Jamie)
Jag gillar båda två och håller dem för mer delikata än kantareller – just för att de har en angenäm svampsmak med litet pepprigt bett à la kantarell, fast är just så krispiga och fasta som jag skulle vilja ha alla mina kantareller