Blanda grädde, senap, soja, konjak och vispgrädde och häll i kryddorna. Äntligen har jag fått till ett recept på pepparsås som både jag och sonen tyckte om, som dessutom var väldigt enkel att laga till
Smaka av med lite dijonsenap och eventuellt mer peppar. Smaka av med senap. Pepparsås med whisky2017-10-28 13. kalvfond3 dl grädde2 dl creme fraiche2 tsk svart vinbärsgelé3 msk whisky eller konjak1 tsk dijonsenapsmör att steka iInstruktionerFräs lök och peppar i smör på medelstark värme. 1 tsk dijonsenap
Blanda färsen med lök, senap, vatten, salt och peppar. 1 msk fransk senap. 300 g oxfärs 1 msk lök riven 1 msk fransk senap 2 msk vatten salt och peppar smör eller margarin till stekning 1 dl vatten 1 dl crème fraîche 2 tsk kalvfond 1 msk rosépeppar Servera med
Det här receptet på Pepparsås har inspiration från restaurang Verden här i Alanya. Jag skriver inte ut mängden, eftersom det är så individuellt hur stark man vill ha sin pepparsås
Snabbt och lätt med marinerad fläskkarré, färdiga pommes strips, Eriks pepparsås (Erik Lallerstedts såser är vansinnigt goda, särskilt Chili bearnaisen) och Coleslow
Servera pepparbiffen med ugnstomaterna, klyftpotatisen med rödlök, konjak- och pepparsåsen samt grönsallad som förslagsvis babyspenat toppad med lite olivolja samt balsamvinäger
Het pepparsås. Smaka av med söt senap, salt och peppar. Het pepparsås. Rör ner 3 dl grädde och smaka av med ca 1/2 msk fransk senap. ca 1/2 msk fransk senap