När man fradgatuggandes finner henne uppe på hustaket vet man att snabbaste sättet att få ner henne är att göra henne några kycklingfilér med rosépepparsås
Mortla vitpeppar, grönpeppar, rosépeppar och svartpeppar. Äntligen har jag fått till ett recept på pepparsås som både jag och sonen tyckte om, som dessutom var väldigt enkel att laga till
Mortla svartpeppar, vitpeppar, rosépeppar och grönpeppar - används både till fläskfilén och pepparsåsenMandelpotatis, tar sin lilla tid att skala men är värd besväretFyll på grädde och mjölk så det är strax under potatiskanten
Tillsätt fond och krossad rosépeppar. 1 msk rosépeppar. 300 g oxfärs 1 msk lök riven 1 msk fransk senap 2 msk vatten salt och peppar smör eller margarin till stekning 1 dl vatten 1 dl crème fraîche 2 tsk kalvfond 1 msk rosépeppar Servera med
Torsdag till ära och vi rundar av kvällen med en god köttgryta i pepparsås. *haha* Pepparsås är något extraordinärt i sig, och detta är en riktigt god pepparsås, de kan jag skriva under på