Servera med kokt potatis och en finhackad fetaostsallad med rödlök, tomat, majs, gurka och fetaost. Torsdag till ära och vi rundar av kvällen med en god köttgryta i pepparsås
Servera med potatis i någon form, (kokt, pressad eller puré), lingonsylt och inlagd gurka. Idag höll jag det ganska klassiskt med en pepparsås gjord på stekskyn efter pannbiffarna, hemgjord lingonsylt och cornichon
Fre – krispiga svampbiffar med pepparsås, potatis och ättiksgurka. kokade sushiris och hade i socker- och vinägerblandning, hackade gurka, mango, japansk tofu och vårlök
Jag gjorde en god grönsallad till med frisésallad, gurka, tomater, rödlök och fetaostsallad till. Vi hade bearnaisesås, pepparsås, vitlökssås (dessa var färdiga såser jag köpte och som innehöll max 5 g /kolhydrater/100 g), min ädelostsås och även min egen chili- och vitlökssås
Till denna ljuvliga köttbit så åt vi kokt nypotatis och en god pepparsås till. En fräsch sallad med hemodlad sallad och söta nektariner, cocktailtomater, gurka och en örtvinägrett blev pricken över i
Skala gurkan och dela den på längden. Pepparsåsen. Smörkokt gurka med persilja. Pepparsås. 1 färsk gurka. Putsa sadelns översida helt fri från hinnor och senor
Pepparsås. Hackad gurka. Lägg lite yoghurt eller Kesella i en skål. Brukar beräkna ca ½ dl/person. Bestäm dig för vilken sås du skall ha och tag sen de ingredienser du vill ha att smaksätta såsen med