Blanda i all peppar och bryn en stund. Favorit i Repris #3 Kvarterskrogens Pepparsås på mitt sätt Det här är min variant av en Pepparsås som vi hade på menyn, när jag jobbade på Kvarterskrogen i Östersund. Pepparsåsen var väldigt populär, jag kokade 10 liter åt gången. Pepparsås 1 Gul Lök 25 gr Smör 1 tsk Nymald Vitpeppar 1 tsk Mellanmald Svartpeppar Lite Cayenne ½ tsk Salt 1 tsk Worcestersauce 1 tsk Japansk Soya 1½ dl Rödvin 2 tärningar Ekologisk Grönsaksbuljong 1 liter Grädde 2 tsk Svart Vinbärsgelé Finhacka löken och fräs i smöret utan att den får färg
Pepparsås var längesen så jag testade hans recept. nästan, han kokade ur pepparn några gånger men det hade jag inte riktigt tid med så jag halverade mängden istället och den blev god ändå tyckte vi