Hetta upp en gryta och bryn köttet i omgångar i smör. Toppa grytan med riven pepparrot och gräslök och servera med pepparrotsvispen och gärna kokt potatis till
Hetta upp en gryta och bryn köttet i omgångar i smör. Pepparrotsvisp. Toppa grytan med riven pepparrot och gräslök och servera med pepparrotsvispen och gärna kokt potatis till
Tunnbrödsrullar med rostbiff och pepparrotsvisp blandad med rivet äpple,. Bred smör på tunnbrödet. Blanda äpple och pepparrotsvisp och fördela över rostbiffen
Hacka löken fint och låt fräsa några minuter i smör i en kastrull. 4 portioner1 medelstor scharlottenlök1 msk smör2 dl vitt torrt vin/matlagningsvin1 buljongtärning grönsak/kött500g gröna ärtor1,5 dl grädde1,5 dl vattenÖrtsalt2 dl creme fraiche0,75 dl pepparrotsvisp Örtsalt BaconStek baconet riktigt knaprigt så att du kan smula det i mindre bitar
Smör. Häll i lite olja i pannorna och lägg i fisken, låt den ligga stilla tills undersidan är fint gyllengul, vänd dem då och ha i ett par matskedar smör, lite grönsaksbuljong och lite hackad gräslök och körvel
ev pepparrotsvisp. Rulla ut smördegen och låt den ligga kvar på papperet som den har varit inrullad i. Låt ansjovisfiléerna rinna av något och fördela dem över smördegen
Mixa smör och mörkt bröd till en smulig massa. 75 g smör, rumstempererat. 1 msk pepparrotsvisp på tub. Blanda räkorna med ca 3 dl creme fraiche, majonnäs, pepparrotsvisp och färskost. 75 g smör, rumstempererat. 1 msk pepparrotsvisp på tub
Denna smörgåstårta har jag ätit under hela min uppväxt och jag tycker om den mer nu än någonsin. Till skillnad från många andra smörgåstårtor innehåller denna endast en fyllning, är väldigt fräsch och smakrik och framförallt väldigt lätt att göra
Hacka ner laxen och blanda den tillsammans med pepparrotsvisp, philadelphia, dill och citronsaft. Vi börja med varmrätten som är Ugnsstekt torskrygg med smörsås och nudelröra med asiatisk touch
Hacka löken fint och låt fräsa några minuter i smör i en kastrull. 4 portioner1 medelstor scharlottenlök1 msk smör2 dl vitt torrt vin/matlagningsvin1 buljongtärning grönsak/kött500g gröna ärtor1,5 dl grädde1,5 dl vattenÖrtsalt2 dl creme fraiche0,75 dl pepparrotsvisp Örtsalt BaconStek baconet riktigt knaprigt så att du kan smula det i mindre bitar
Sås med pepparrotsvispGräddfilPepparrotsvispSalt, svartpepparCitronsaft. Kall sås med pepparrotsvisp. Stek i smör på medel till hög värme i en teflonpanna, ca 2 minuter på vardera