och färdig pepparrotsvisp på tub. 1 tsk senap. Mixa tinade laxfiléer i mixer tillsammans med salladslök. Häll över laxsmeten i bunke och blanda i övriga ingredienser
6 pers1 färdig Vol au vent2 sl creme fraiche½ dl majonäs3 små kokta hackade ägg½ dl hackad dill1 liten hackad rödlök1 msk pepparrotsvisp1 msk senap150 g gravad lax i små bitarsalt och pepparBlanda alla ingredienserna till röran och bred ut över vol au venten
Tillbehör vart både pepparrotsvisp, en god senap ifrån LissEllas samt…. För ett tag sen så fick jag hem ett pressutskick med produkter för att göra egna rawbollar från Sagolika
Tunnbrödsrullar med gravad lax och pepparrotsvisp. Creme fraiche/ gräddfil/citron/dill/senap. Bred tunt med smör på tunnbrödet, lägg på den gravade laxen och på med lite pepparrotsvisp, toppa med hackad dill till sist