Hacka ner laxen och blanda den tillsammans med pepparrotsvisp, philadelphia, dill och citronsaft. 1 tub pepparrotsvisp. 150 g philadelphiaost. 1 tub pepparrotsvisp. 150 g philadelphiaost
Hacka ner laxen och blanda den tillsammans med pepparrotsvisp, philadelphia, dill och citronsaft. 1 tub pepparrotsvisp. 150 g philadelphiaost. 1 tub pepparrotsvisp. 150 g philadelphiaost
Rökt lax, pepparrotsvisp och philadelphiaost. Vad ska man säga. Godens. Denna bakelse har verkligen allt. ). Det finns inget exakt recept på denna från Maria, men ni får iaf huvudingredienserna här
Blanda pepparrotsvisp med osten och creme fraiche. 200 gr Philadelphiaost. 1 halv tub pepparrotsvisp. 200 gr Philadelphiaost. 1 halv tub pepparrotsvisp
Min egen favoritfyllning är hästkött och pepparrotsvisp. Blanda ihop créme fraiche och philadelphiaost, skölj av ansjovisen lätt (det behöver man inte göra om man vill ha lite mer ansjovissmak) och hacka den i små, små bitar