Blanda samman den med pepparrotsvisp och lätt creme fraiche. Blanda samman ägg, räkor och majonnäs. Blanda samman dem med stenbitsrom, majonnäs och finhackad dill
1 dl majonnäs. 1 msk pepparrotsvisp på tub. Blanda räkorna med ca 3 dl creme fraiche, majonnäs, pepparrotsvisp och färskost. 1 dl majonnäs. 1 msk pepparrotsvisp på tub
½ dl majonnäs. Vispa grädden hårt och blanda tillsammans med majonnäs och pepparrot. Bred ett tunt lager majonnäs på ovansidan av smörgåstårtan samt på kanterna
Blanda majonnäs, tonfisk, klippt dill och cremefraiche så att du får en jämn och fin smet. Ett tips är att blanda majonnäs och crème fraiche först, innan man blandar i tonfisken och dill
lägg det lite omlott på en bit folie, spritsa på pepparrotsvisp och rulla ihop. Avsluta med att bred majonnäs/majonnäsblandning över hela tårtan och på kanterna
Tillsammans med en pepparrotssmakande sås på pepparrotsvisp som jag också köpte i Halland, på Mariebergs Gårdsbutik (pepparrot, pepparrot, var man än fäste blicken
1 dl äkta majonnäs. 2 msk pepparrotsvisp. 1 dl äkta majonnäs. 2 msk pepparrotsvisp. Idag får du tips på en lätt hopsvängd, jättegod och fräsch, lite annorlunda coleslaw
Blanda samman den med pepparrotsvisp och crème fraiche. Blanda samman räkor ägg och majonnäs. Blanda samman dem med stenbitsrom, majonnäs och finhackad dill