ev pepparrotsvisp. gurka. Skär gurkan i skivor. Spritsa på gurkan, garnera med dill och servera. gurka. Lägg ev på 1 klick pepparrotsvisp, 1 liten skiva rökt renstek och timjan
½ gurka. Skär gurka, rökt och kokt skinka i små tärningar och lägg i samma bunke som äggen. Garnera därefter med halva citronskivor som du lägger omlott med tunt skivad gurka
1 gurka. 200 g pepparrotsvisp. Börja dagen innan med att koka äggen i 5-6 minuter. Blanda majonnäs, tonfisk, klippt dill och cremefraiche så att du får en jämn och fin smet
Lägg på en skiva saltrulle och ½ tsk pepparrotsvisp på varje brödskiva och garnera med en liten klyfta coctailtomat, en skiva färsk skivad gurka och gräslök
½ tub pepparrotsvisp. Stavar av morötter, gurka och blomkålsblommor. ½ tub pepparrotsvisp. Två dagars hemma med sjuka barn, eller rättare sagt det är Carl som är sjuk men att lämna Leo till dagis när man varit vaken hela natten med en hostande febrig pojke är som att bestiga ett högt berg på morgonen
Skiva gurkan på längden med en osthyvel och lägg runt bakelserna. 300 g räkor med skal1 msk dill1 msk riven pepparrotsvisp½ dl majonäsGarnering. 2 dl creme fraiche200 g räkor med skalgurkadill1 avokadocitronTa ur rundlar ur franskan
Bred på pepparrotsvisp och rulla ihop som en rulltårta. gurka, tomat, citron. blandas med 1 dl finhackad ättiksgurka. 100 g rensteksrullar med pepparrotsvisp