Vispa upp crème fraiche och blanda med riven pepparrot, smaka av med salt och socker. Toppa grytan med riven pepparrot och gräslök och servera med pepparrotsvispen och gärna kokt potatis till
Vispa upp crème fraiche och blanda med riven pepparrot, smaka av med salt och socker. Pepparrotsvisp. Toppa grytan med riven pepparrot och gräslök och servera med pepparrotsvispen och gärna kokt potatis till
Värm resterande creme fraiche på svag värme i en kastrull. 4 dl crème fraiche. 1 msk pepparrotsvisp på tub. Blanda räkorna med ca 3 dl creme fraiche, majonnäs, pepparrotsvisp och färskost. 4 dl crème fraiche. 1 msk pepparrotsvisp på tub
½ dl crème fraiche. ½ dl crème fraiche. 1-2 små burkar pepparrotsvisp. 1-2 små burkar pepparrotsvisp. Denna smörgåstårta har jag ätit under hela min uppväxt och jag tycker om den mer nu än någonsin
Blanda majonnäs, tonfisk, klippt dill och cremefraiche så att du får en jämn och fin smet. Ett tips är att blanda majonnäs och crème fraiche först, innan man blandar i tonfisken och dill
6 pers1 färdig Vol au vent2 sl creme fraiche½ dl majonäs3 små kokta hackade ägg½ dl hackad dill1 liten hackad rödlök1 msk pepparrotsvisp1 msk senap150 g gravad lax i små bitarsalt och pepparBlanda alla ingredienserna till röran och bred ut över vol au venten
lägg det lite omlott på en bit folie, spritsa på pepparrotsvisp och rulla ihop. Majonnäs, eventuellt 1 del majonnäs och 1 dl creme fraiche om man vill ha mindre majonnässmak. Till garnering behöver du 4 hårdkokta ägg, 1 burk röd rom, 500 räkormed skal, 1 pkt hamburgerkött och en tub pepparrotsvisp, 12-14 skivor ost, 10-12 skivor kokt skinka samt sallad, tomater, gurka, druvor, citron och dill