och färdig pepparrotsvisp på tub. 2 tsk dill. Mixa tinade laxfiléer i mixer tillsammans med salladslök. Häll över laxsmeten i bunke och blanda i övriga ingredienser
färsk bladpersilja och dill. Servera genom att placera ut lite grönsaker på en tallrik med en kökspincett, ringla över lite velouté, lägg hälleflundrabiten i mitten och garnera sedan med den kanderade citronen och färsk bladpersilja och dill
½ dl finhackad dill. dill. Rör ner finhackad dill och stenbitsrom. Garnera cheesecaken innan servering med tex skalade räkor, citronskivor och dillkvistar
Blanda majonnäs, tonfisk, klippt dill och cremefraiche så att du får en jämn och fin smet. Ett tips är att blanda majonnäs och crème fraiche först, innan man blandar i tonfisken och dill
Hacka ner laxen och blanda den tillsammans med pepparrotsvisp, philadelphia, dill och citronsaft. 1 tub pepparrotsvisp. 1 tsk dillkrydda. 1 tub pepparrotsvisp. 1 tsk dillkrydda
Garnera med salladsblad, ägg, tomater, rom, dill, citron och gravad lax. 6 pers1 färdig Vol au vent2 sl creme fraiche½ dl majonäs3 små kokta hackade ägg½ dl hackad dill1 liten hackad rödlök1 msk pepparrotsvisp1 msk senap150 g gravad lax i små bitarsalt och pepparBlanda alla ingredienserna till röran och bred ut över vol au venten
Hacka ner laxen och blanda den tillsammans med pepparrotsvisp, philadelphia, dill och citronsaft. 1 tub pepparrotsvisp. 1 tsk dillkrydda. 1 tub pepparrotsvisp. 1 tsk dillkrydda